Lesley Looise-Bakker

Mijn naam is Lesley Looise-Bakker, getrouwd en moeder van een prachtige dochter en woonachtig in Oostkapelle. Thuis hebben wij ondertussen een kleine kinderboerderij ontwikkeld met onze kippen, konijnen, geiten en de kat.

Vroeger wist ik al heel snel wat ik wilde worden, namelijk dierenartsassistente. Na een pittige studie ben ik sinds 2013 afgestudeerd als paraveterinair.

Paraveterinair zijn is een belangrijk deel van mijn leven, ik zorg graag voor mens en dier. U zult mij regelmatig aan de telefoon krijgen of ik help u aan de balie. Ook begeleid ik eigenaren met het vinden van een juist dieet voor hun huisdier. Overgewicht is een veelvoorkomende gezondheidsklacht bij honden en katten, met het afvaltraject adviseer ik eigenaren over de juiste voeding en streven we samen naar een beter en gezonder gewicht van uw hond of kat.

Het is geweldig om in een klein team met fijne collega's te mogen werken. Graag hoop ik u van dienst te mogen zijn voor het geven van advies of hulp voor uw huisdier.

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag.