Bouke Romijn

In het voorjaar van 2002 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht als dierenarts voor groot vee en kleine huisdieren. Na en tijdens mijn opleiding heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Ik ben in het hele land gaan werken om dierenartsen te vervangen die wegens vakantie, ziekte of zwangerschap niet konden werken. Ik heb onder andere gewerkt in Maassluis, Rotterdam¸ Breda, maar ook bij dierenartspraktijken in kleinere plaatsen zoals Bladel, Chaam, Goes en Middelburg heb ik veel werkervaring opgedaan en dit was de start van zijn mijn loopbaan als dierenarts.

Mijn droom is altijd geweest om een eigen praktijk te beginnen op Schouwend-Duiveland, het eiland waar ik in 1973 geboren ben en waar ik met veel plezier mijn jeugd heb doorgebracht. In 2007 is deze droom werkelijkheid geworden en ben ik gestart met de behandeling van gezelschapsdieren in mijn eigen praktijk in Noordwelle. Inmiddels behandel ik niet alleen gezelschapsdieren, maar ik heb de laatste jaren ook veel ervaring opgedaan bij de behandeling van paarden. Naast gezelschapsdierenarts ben ik ook paardenarts.

Ik ben over het algemeen in de operatiekamer te vinden voor de meer complexere operaties. Ik heb de betere nascholing op het gebied van chirurgie gevolgd en hou dit vakgebied bij. Met veel plezier en grote interesse in dier en eigenaar sta ik voor u klaar.